Onsdag


Jag var ute med Frodo alldeles nyss, tänkte ta lite fina bilder på honom, men han såg typ drogad ut på alla :) Hihi Lille guubbben =D <333

Back from the school nu. Asså vår svenska lektion var HELT onödig. Vi har ju en svenska inlämning på Fredag, och dom som inte var klara fick gå hem och skriva, men dom som var klara var tvungen att stanna kvar och göra extra uppgifter? Jag tyckte att vi lika görna kunde gått hem :O. Men jag och Hanna och Ida satt ute i korridoren och hade det roligt istället. Men sen var vi tvungna att gå in igen för vår lärare tyckte typ att vi fåna oss för mycket eller något ::D. Men 10 minuter innan vi skulle slutat så fick vi gå iallafall :). Ikväll kommer Pappa hem så då måste vi sätta oss med Son ''/ Fan jag hatar att tro att man är klar och sen så visar det sig att man inte är det också får man jättemycket att göra :O.
Men nu tänkte jag slappa lite iaf och sen börja jobba med Non. Ha det bra!
Puss & Kram!

Föresten så joggade vi på gympan idag, och jag joggade hela rundan! hahah! Jag är imponerad av mig själv faktiskt! I tjugo minuter joggade vi :D.

Kommentarer
Postat av: yasmine modell och blivande mamma

söt vove

2009-09-09 @ 17:02:32
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: E'

Söt hund :P

2009-09-09 @ 17:07:17
URL: http://elinorsfoto.blogg.se/
Postat av: selma

Naaaw vad söt han var

2009-09-09 @ 17:08:33
URL: http://stylishs.blogg.se/
Postat av: Nina Lagerås

Stackarna som fick stanna kvar! <3 fats bra att ni hade det roligt i alla fall. (:

2009-09-09 @ 17:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0