Lussebullar!

Nu är jag hemma från Nova och det blev inte så mycket shopping hehe. Ida skulle köpa julklappar men automaten tog hennes bankkort :O, och jag hittade inga klappar - bara min älskade halsduk från H&M som jag velat ha så länge! Nu är den äntligen min =).

Men nu blir det lussebullsbak här hemma! =) Jag och pappa ska baka massa roliga bullar!

Och klockan halv 6 - Katta är det ok att vi tar det senare tåget? =) jag snackade med My och hon var okej med det =), kan vi träffas halv 6 istället? =) - tar vi tåget till My och har myskväll med pizza där!

Hörs senare, Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Zarah-Lou

Jag brukar väldigt sällan göra reklam för mig själv - endast i min egen blogg, men nu känner jag mig så taggad att jag verkligen vill vinna och har en chans!

Jag deltar i en tävling på samsung, och det enda jag vill är att ha lite boost på en bild; du klickar bara på länken och klickar på en knapp så är det klart.

Jag skulle bli superglad om du ville hjälpa mig. :)

Gillar du inte reklam är det bara att radera detta.Här är min länk:

viralboost_10001#/start/linear/3394" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3394Som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut 3 stycken Chubby Angels bland de som skriver tillbaka att de klickat och hjälpt mig. :)

Vinnarna får självklart välja valfri färg: http://zarlei.com/chubby-angels-fran-loulei/

2009-12-12 @ 16:12:57
URL: http://zarlei.com/
Postat av: Desperate Housewives-bloggen

Tack, kul att det man gör uppskattas! :)

2009-12-12 @ 16:50:54
URL: http://fairview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0